Welke schaduw past het beste bij mij?

10 jaar minder verschijnen
April 9, 2020
Mooi en gezond, fruit eten!
April 9, 2020

De kleur van je ogen en je haar zijn doorslaggevend bij het kiezen van de schaduwtint, dus bekijk deze tips om erachter te komen welke kleuren bij jou passen.

Volgens de kleur van je ogen:

Dit is een zeer belangrijke factor, je look zal opvallen zolang je goed kiest.

Bruine ogen. Alle tinten passen bij hem, maar je moet goed zien welke kleurintensiteit je ogen hebben, als ze donker zijn, zijn de tinten die het beste bij je passen bruin, mosgroen of grijs.

Als je ogen middelbruin zijn, gebruik dan groene, violette en gouden tinten, ze zullen je look prachtig benadrukken.

Als je ogen meer koper zijn, kies dan voor neutrale tinten zoals champagne of brons.

Groene ogen. De tinten in paarse basis zullen je look meer glans geven, als je wilt dat ze er groter uitzien, gebruik dan lichte schaduw naar de binnenkant van de ogen toe en breng amandelschakeringen aan.

Als je een neergeslagen look hebt, verander dan de paars voor de donkergroene, lavendel- of amandeltonen, en als je het meer licht wilt geven, kies dan koper en goud.

Blauwe ogen Tinten in bruin, lavendel, roze en neutraal. Aan de andere kant, als je je ogen een raadselachtige look wilt geven, gebruik dan metallic tinten zoals goud of zilver. Donkere tinten zijn ook perfect voor hen, wat je mooie natuurlijke kleur zal benadrukken.

Volgens de kleur van je haar:

Het beïnvloedt veel bij het kiezen van de tint die je haar zal accentueren en tegelijkertijd de toon van je huid.

Brunettes en kastanjes. De meeste kleuren doen het goed, als je ogen donkerbruin zijn, kun je intense make-up op de look gebruiken.

Donker haar en groene ogen. Tinten in paarse en houten tinten staan ​​haar geweldig.

Bruin haar en blauwe ogen. Draag zilver en roze voor een charmante look, maar als je haar gouden highlights heeft, gebruik dan lichtere roze.

Blondjes. Deze gouden ridders zien er beter uit in zachte tinten. Voor de dag een subtiele beige of roze tint, voor de nacht zilver en grijs. Je kunt je ogen omlijnen met een metallic blauw dat je look zal bevallen, houd gewoon rekening met de tint van je huid, als je huid erg wit is, gebruik dan niet zulke lichte tinten zodat je er niet saai uitziet.

Roodharigen. Wees natuurlijk met beige, kaneel, honing, goud en walnoottinten, vermijd het gebruik van roodachtige en zwarte tinten omdat je niet opvalt. Om je ogen af ​​te bakenen kies je donkerbruin of goud, anders dan brons, perzik is ook een goede optie.

Dus nu weet je, met deze aanbevelingen kun je een schokkende blik laten zien.

http://nosotros2.com/mujer/025/articulo/4779/que-tono-de-sombra-me-queda-mejor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *