Goddelijk in 15 minuten

De 3 basisprocedures voor huidverzorging
April 9, 2020
Wat is angst en wat kan ik doen om het te behandelen?
April 9, 2020

De haast en duizenden dagelijkse activiteiten zijn geen voorwendsel voor jou als vrouw om je verzorging en verzorging te negeren. En veel minder als er heel eenvoudige, praktische en snelle manieren zijn om er elke dag mooi uit te zien.

Bewapen jezelf met een mousse, een glanzende schaduw, een schattige glans, je mascara, vloeibare make-up en zonnebrandcrème en in slechts 15 minuten zul je er goddelijk uitzien, volgens dit actieplan.

Je komt uit de douche …

Was je gezicht met een vloeibare zeep die speciaal is ontworpen voor het reinigen van de huid, je kunt die van het merk van je voorkeur gebruiken. Breng een beetje mousse aan en schud je haar om volume toe te voegen.

Doe zonnebrandspray op; Je huid beschermen tegen de zon is de beste methode om rimpels te voorkomen, naast het hydrateren zonder je plakkerig te laten voelen.

Het is tijd voor de corrector. Als je donkere kringen of vlekken hebt, bedek dan lichtjes met groenachtige concealer. Verdwijn voorzichtig met het pad van uw wijsvinger en maak cirkelvormige bewegingen.

Breng make-up aan en probeer het vloeibaar te maken, omdat deze presentatie je tijd bespaart en langer op je huid blijft zitten. Vergeet de sponzen, het is het beste om je vingers te gebruiken om de make-up te verdelen, het is hygiënischer en je verspilt je cosmetica niet.

Bedek je gezicht met compact poeder en breng met een grote kwast blush aan op de jukbeenderen, richting de slapen.

Breng een enkele schaduw in een lichte en glanzende tint aan op het hele ooglid. Dit geeft je een jeugdige en zeer flatterende look, omdat het je look lichter maakt en je ogen er groter uit laten zien.

Krul je wimpers en bedek ze met mascara, voorkom dat ze blijven plakken en maak een lichte zigzagbeweging. De wimpers aan de buitenkant van je oog, verleng ze naar buiten om je look meer lengte te geven.

Breng de gewenste glans aan. Je kunt intense roodachtige tinten gebruiken om je look een meer verfijnde toets te geven, of een zachte kleur om je natuurlijker te maken.

Pak tenslotte een make-uptas in je tas met: tandenborstel en pasta, compact poeder, glans en handcrème.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *