De chocolade die je verfraait

Mooi en gezond, fruit eten!
April 9, 2020
De 3 basisprocedures voor huidverzorging
April 9, 2020

Chocoladetherapie is een van de behandelingen die elke dag kracht wint in de beste spa’s ter wereld vanwege de vele voordelen voor de huid. Het is een alomvattende behandeling, omdat het naast het verstevigen en ontspannen van het lichaam, de huid hydrateert en verzacht vanwege de hydraterende en verzachtende eigenschappen.

Bovendien elimineert het vermoeidheid, ontspant het en verbetert het de stemming omdat het aroma stimulerende eigenschappen heeft die een goed humeur stimuleren dankzij de productie van endorfines.

Tegelijkertijd valt het vanwege het hoge gehalte aan antioxidanten vrije radicalen aan, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Volgens de toepassing kan het antidepressivum en anticellulitis zijn; helpt ook om maatregelen te verminderen en de huid te versterken.

Wat zijn de voordelen?

Op cosmetisch vlak is het hydraterend, voedend voor de huid en heeft het een drainerende en anti-cellulitis werking, verbetert het stress en geeft het elasticiteit en gladheid aan de huid. Op gezondheidsniveau biedt het mineralen en sporenelementen: calcium, ijzer, fosfor, enz. Vitaminen: A, E en verschillende van groep B. Het stimuleert de zintuigen, hydrateert, voedt en geeft elasticiteit aan de huid, verhoogt de bloed- en lymfecirculatie, werkt ontspannend en zorgt voor algemeen welzijn.

Wat voor soort chocolade is het?

Het type chocolade dat bij dit type therapie wordt gebruikt, is 100 cacao, hoewel het eetbaar is, maar het is overdreven bitter. De chocolade die we eten bevat meestal melk en boter om de smaak aangenamer te maken.

Voor wie is het bedoeld?

Deze behandeling is ideaal voor elk type gezonde huid, chocoladetherapie wordt toegepast in de vorm van een masker zowel op het gezicht als op het lichaam, gezichtsbehandelingen zijn meer gericht op het verminderen van stress, verjonging en versteviging van de huid, aangebracht op het lichaam heeft Het heeft ook een afslankend effect en helpt cellulitis te verminderen.

Hoe doe je dat?

Door middel van een massage, die wordt gedaan met chocoladeolie en door massagetechnieken toe te passen die ons lichaam ontspannen. Hoewel het varianten heeft, bestaat de behandeling met chocolade in feite uit het omwikkelen van het lichaam met een lichte laag warme chocolademelk en het ongeveer twintig minuten op de huid laten inwerken.

Als je vervolgens je huid wilt hydrateren, kun je deze masseren met cacaoboter. Als u striae wilt herbevestigen of beëindigen, wordt eerst een peeling uitgevoerd met behulp van een speciaal masker gemaakt met cacao en suiker of andere ingrediënten. Het doel is om dode huidcellen te verwijderen en de poriën van het gezicht en lichaam te openen zodat de later aan te brengen producten beter doordringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *