De 3 basisprocedures voor huidverzorging

De chocolade die je verfraait
April 9, 2020
Goddelijk in 15 minuten
April 9, 2020

Als vrouw zorgen we voor zelfs het meest intieme detail om er altijd mooi uit te zien. De huid van ons lichaam is als een visitekaartje, daardoor weerspiegelen we leeftijd, netheid, zorg en aandacht voor onszelf.

Om er op de juiste en natuurlijke manier voor te zorgen, zijn 3 basisprocedures voldoende: reinigen, versterken en hydrateren. Als we daarnaast kiezen om de gezichtsspieren te oefenen, zul je er nog spectaculairder en mooier uitzien.

Om de 3 basisprocedures op het gezicht toe te passen, moet u eerst weten welk type huid u heeft. Zodra u ze kent en uzelf identificeert, gebruikt u de volgende keer dat u deze 3 procedures toepast producten (scrubs, reinigingscrèmes, enz.) Volgens uw huidtype.

Droge teint

De huid is droog en ziet er ruw, strak uit en heeft fijne poriën. Het is erg gevoelig voor temperatuurschommelingen en soms zelfs een beetje rood.

Het wordt veroorzaakt door zeep, alkalisch water, droge en winderige klimaten, een gebrek aan vitamines en zelfs tabak, alcohol en koffie. Door de lage aanmaak van vet en huidvocht maakt het plaats voor voortijdige rimpels.

Normale teint

Het wordt gekenmerkt door gevoelig, glad, fijn, zacht en met kleine en zeer gesloten poriën. Het zit ergens tussenin, het is niet erg droog of erg dik, alleen de neus en kin kunnen wat vet vertonen. Het wordt beschouwd als de huid waarvan het organisme in het algemeen normaal werkt.

Vette teint

Het is dik, glanzend, vettig en heeft grote poriën. Vanwege de hoge vetproductie heeft het de neiging zogenaamde zwarte vlekken en puistjes te vormen, vooral op de neus en het voorhoofd. Een vette huid kan het gevolg zijn van een soort hormonale onbalans, obstipatie en een dieet dat rijk is aan vetten, kruiderijen en pittig.

Gemengde teint

Het zijn degenen die wat droge gebieden en andere vetten hebben. Meestal zijn het voorhoofd, de neus en de kin vettig en is het gebied rond de ogen, mond en nek droog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *