Mooi en gezond, fruit eten!

Welke schaduw past het beste bij mij?
April 9, 2020
De chocolade die je verfraait
April 9, 2020

Fruit is niet alleen lekker en gezond, maar heeft ook eigenschappen die je helpen elke dag mooier te worden. Hier vertellen we u iets meer over elk, zodat u kunt beslissen welke u in uw dagelijkse voeding wilt opnemen.

Oranje: tegen rimpels

Een dieet met veel vitamine C kan u helpen om een ​​minder gerimpelde huid te hebben. Studies hebben aangetoond dat er niets beters is om rimpels te bestrijden dan fruit te consumeren dat deze vitamine bevat, zoals sinaasappel.

Mango: gaat haaruitval tegen

Deze vrucht is ideaal om haaruitval tegen te gaan, omdat het een hoog gehalte aan Silica heeft (een belangrijk mineraal in de haarontwikkeling). Ook heeft mango eigenschappen die helpen om onzuiverheden van binnenuit van de huid te verwijderen.

Ananas: anticellulitis

Het actieve ingrediënt in ananas is bromelaïne, dat ontstekingsremmende en diuretische eigenschappen heeft; dat wil zeggen, deze vrucht helpt vochtretentie in het lichaam te voorkomen (een van de belangrijkste oorzaken van cellulitis).

Aardbei: multifunctioneel!

Aardbei is een van de vruchten met de meest helende eigenschappen. Het helpt het cholesterol te verlagen, is kankerbestrijdend, heeft anti-chemische en herstellende eigenschappen. Bovendien helpt het om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen, daarom wordt het sterk aanbevolen bij het zuiveren van diëten.

Banaan: verbeter je humeur

Deze vrucht is een natuurlijk antidepressivum, omdat het je humeur helpt verbeteren. Evenzo verbetert slapeloosheid; je hoeft alleen maar een banaan te eten voordat je gaat slapen. En maak je geen zorgen over de wijdverbreide overtuiging dat bananen je dik maken; integendeel, het natrium in de banaan bevordert de verwijdering van vloeistoffen.

Apple: overal goed voor

De appel is een van de meest heilzame vruchten voor de gezondheid. Onder de vele deugden zijn: constipatie bestrijden, geheugen verbeteren, de lever ontgiften, cholesterol verlagen, enz. Omdat het ook twee zeer krachtige antioxidanten heeft, die vroegtijdige veroudering door vrije radicalen bestrijden.

Peer: om af te vallen

Vanwege het hoge gehalte aan water en kalium bevordert deze vrucht de verwijdering van vloeistoffen. Naast de lage calorie-inname (slechts 70 calorieën) en de overvloedige vezels, wordt het ten zeerste aanbevolen voor mensen die die extra kilo’s willen verliezen.

Perzik: een gezond lichaam

Perzik is samentrekkend, hydraterend en antioxidant. Het helpt om sterke tanden, botten en nagels te hebben. Zonder te vergeten dat de vele vitamines en mineralen die het bevat, de spijsvertering vergemakkelijken, het immuunsysteem versterken en de huid verzorgen.

Kiwi: altijd jong

Deze vrucht bevat zelfs meer vitamine C dan sinaasappel, dus het helpt vrije radicalen te bestrijden en de lichamelijke schade die deze oorzaak in het menselijk lichaam veroorzaakt te neutraliseren. Dus naast het verlengen van de jeugd, voorkomt kiwi ook het verschijnen van ziekten, zoals kanker. Evenzo helpt het hoge magnesiumgehalte van deze vrucht in stressvolle situaties om nervositeit te voorkomen.

Nu u de voordelen kent die fruit voor uw lichaam heeft, aarzel dan niet om ze in uw dagelijkse voeding op te nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *