10 jaar minder verschijnen

Voorkomt het verschijnen van rimpels
April 9, 2020
Welke schaduw past het beste bij mij?
April 9, 2020

Zonder dat u toevlucht hoeft te nemen tot plastische operaties of esthetische behandelingen die pijnlijk en gevaarlijk kunnen zijn, kunt u er 10 jaar jonger uitzien met eenvoudige schoonheidsroutines. Zolang je ze maar naar de letter volgt en jezelf niet verwaarloost.

U kunt er stralender en mooier uitzien door deze aanbevelingen te volgen:

Gebruik geen zwaar beladen make-up. Wanneer je de basis, de concealer en de juiste lipstick vindt, kun je er veel jonger uitzien. Vergeet niet dat tinten in heldere of intense tinten alleen voor speciale gelegenheden mogen worden gebruikt en dat u voor de dag lichte kleuren moet kiezen. Lichte tinten geven je een frisse, natuurlijke uitstraling die je gelaat verzacht.

Hydrateer je huid. Hydratatie is essentieel, vanaf je 20e kun je anti-aging crèmes aanbrengen als onderdeel van je dagelijkse huidroutine, wat de ontwikkeling van angstaanjagende rimpels zal vertragen.

Frisse geur. Een geur zegt altijd veel over een vrouw, dus je moet zeer sterke, zoete of zeer traditionele geuren vermijden, omdat dit alleen de indruk wekt erg formeel en enigszins ouderwets te zijn, waardoor je er ouder uitziet dan je bent. Kies voor een fris, bloemig parfum dat niet te sterk of zoet is.

De kleurstof voor je haar. Als je veel grijs haar krijgt, is het het beste om ze te verbergen door highlights of highlights te maken. Donkere en zwarte tinten verharden je gelaatstrekken en maken sommige gebreken van het gezicht meer zichtbaar, we raden de chocolade, hazelnoot of mahonie kleur aan om je te verven, durf met gouden of koperen highlights, waardoor je er jonger uitziet.

Je haar verzorgen. Het is niet voldoende om alleen je haar te wassen en te borstelen, het is noodzakelijk om het er gezonder uit te laten zien om vochtinbrengende crèmes te gebruiken en crèmes te gebruiken als onderdeel van je routine. Vermijd het gebruik van kammen met fijne tanden, omdat deze je haar kunnen beschadigen, ga voor brede tandenborstels of kammen. Borstel je haar elke avond om groei en herstel te stimuleren.

Nieuwe snit. Een knal is ideaal voor mensen met een middelgroot tot groot voorhoofd met een licht ovaal gezicht, ze zien er perfect uit. Het kan naar één kant worden getrokken of dat het hele voorhoofd bedekt, het is fantastisch omdat het rimpels en onvolkomenheden verbergt die je mogelijk hebt, je ziet er modern en verjongd uit.

Mode-accessoires. Het ideaal is om opvallende accessoires te gebruiken, die informaliteit en frisheid geven, durven voor die van turkoois, oranje, geel en andere felle kleuren, het wordt tijd dat je de gouden kettingen en dure sieraden vergeet.

Laat de kleur achter. Deze manier om een ​​gebruinde huid te dragen is voorbij, omdat UVA-stralen schadelijk zijn voor de gezondheid en huidbeschadiging veroorzaken. Vandaag is het de natuurlijke huidskleur te behouden waar de gezonde levensstijl wordt weerspiegeld.

Casual kleding. Het dragen van katoen en jeans geeft je een zeer jeugdige uitstraling, draag comfortabele en casual kleding, vergeet het dragen van zeer formele outfits met coole kleuren, fleur je stijl op.

Handen. Handen tonen ongetwijfeld leeftijd, dus we moeten proberen ze jong te houden. Gebruik voor huishoudelijk gebruik handschoenen en houd ze dagelijks gehydrateerd. Verf je nagels met trendy kleuren en maak je ringen leuk en kleurrijk.

http://nosotros2.com/mujer/025/articulo/4781/como-aparentar-10-anos-menos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *